Sélecteur

Stoelhoezen voor LAND ROVER

1. 
2. 
3. 
France Wij zijn Europees
Europe Wij zijn Fabrikanten

U heeft net uw voertuig aangeschaft en u wenst de bekleding te beschermen of te vernieuwen? U wilt gewoon het comfort van uw auto verbeteren, dankzij autostoelhoezen die door de tijd versleten stoelen afdekken? Op lovauto.nl kan u het type autostoelhoezen selecteren, uit een breed gamma hoogwaardige producten, die perfect passen bij de afmetingen van uw stoelen en ze mooier maken. Met Lovauto combineert u comfort en esthetiek!

Volledig op maat gemaakte autostoelhoezen

Uw autostoelhoezen op maat worden in onze eigen werkplaatsen vervaardigd en op bestelling ontworpen volgens de normen van de oorspronkelijke fabrikant, en dit enkel in materialen van zeer goede kwaliteit. U bepaalt de stijl van uw autostoelhoezen door de stof, kleuren en afwerkingen te kiezen die u mooi vindt en die het beste bij uw wensen passen. Uw autostoelhoezen zullen dus absoluut niet moeten onderdoen op de originele modellen van het merk en bovendien zullen ze alle basisfuncties van uw voertuig behouden: opbergvakken, toegang tot het handvat voor de stoelverstelling... Alle originele opties van uw auto worden perfect gerespecteerd. 

Dankzij ons geïntegreerde ontwerpbureau dat nauw samenwerkt met alle autofabrikanten, kunnen we u het beste bieden op het gebied van autostoelhoezen. Onze afmetingen voor autostoelhoezen zijn altijd in perfecte harmonie met de nieuwste modellen in circulatie. Bovendien beheersen we onze volledige productieketen: een belangrijke troef, zodat we onze klanten producten kunnen aanbieden die de perfectie benaderen.

De kleuren van uw autostoelhoezen in totale harmonie met uw dashboard en uw hele interieur. Uw set autostoelhoezen past perfect in uw interieur en kan zelfs worden gecombineerd met automatten die de vloer van uw voertuig beschermen. Zelfs het tapijt in uw kofferbak kan worden aangepast aan uw autostoelhoezen en kan beschermd blijven dankzij de onmisbare aankoop van een kofferbakmat . En vergeet ook niet de autohoes voor een volledige bescherming van uw voertuig! Het is belangrijk om het interieurcomfort en de esthetiek van uw auto te waarborgen, maar daarom moet u niet de staat van uw carrosserie verwaarlozen. Zodat de carrosserie geen last heeft van externe agressies (slecht weer, krassen, stof, vochtigheid), is het essentieel om deze te beschermen. 

Het engagement van Lovauto voor autostoelhoezen

Gespecialiseerd in het ontwerp en de online verkoop van op maat gemaakte autostoelhoezen, Lovauto stelt haar 30 jaar ervaring bij de grootste autofabrikanten tot uw dienst. Met de vele beschikbare modellen autostoelhoezen, biedt Lovauto u hoogwaardige autohoezen tegen voordelige prijzen. U geniet bovendien van 24 maanden garantie op uw autostoelhoezen en, indien nodig, zal onze dienst na verkoop u de nodige ondersteuning en waardevolle hulp bieden. 

Aangezien voertuigen permanent evolueren, werken we regelmatig ons eigen gamma autostoelhoezen bij, zodat u altijd de autostoelhoezen kan vinden die zijn aangepast aan alle technische criteria van de fabrikant, of het nu gaat om afmetingen of veiligheid. Beschermhoezen in geweven gaas, kunstleer, zwart, grijs, beige, rood... U vindt ongetwijfeld de set autostoelhoezen die bij uw interieur en stijl passen! En zodat u veilig op de weg kan, zijn alle autostoelhoezen van Lovauto uitgerust met een gepatenteerd systeem waardoor de airbags bij een aanrijding onmiddellijk opengaan.

De autostoelhoezen van Lovauto zijn uitgerust met speciaal aangepaste openingen voor de ISOFIX-bevestigingen voor kinderzitjes en bezitten een bijzonder hoog veiligheidsniveau. 

Ademend en slijtvast, de autostoelhoezen zijn perfect wasbaar in de machine, voor een snelle en gemakkelijke reiniging. 

U zal ook het montagegemak waarderen:

Geleverd met een installatiekit en instructies, uw autostoelen zijn in recordtijd bekleedt! En om uw werk nog gemakkelijker te maken, hebben we op elk onderdeel kleine etiketten geplaatst, zodat iedereen ze kan monteren en gebruiken. 

Lovauto is eveneens een betrouwbare en veilige website met ultrasnelle productie- en levertijden. Dankzij al deze uitzonderlijke diensten hebben we de plaats van marktleider veroverd.