Wie zijn wij?

ONS BEDRIJF

Met een rijk textiel INDUSTRIEEL ERFGOED dat eigen is aan onze regio, produceren wij al bijna 40 jaar autostoelhoezen en automatten voor de grootste autofabrikanten. Met deze expertise ter beschikking stellen wij u ons productiemiddel, onze ervaring en onze meer dan 2500 sjablonen ter beschikking om u hoezen en matten op maat aan te bieden die perfect aan uw voertuig zijn aangepast.

Het bedrijf werd in 1983 door de vader opgericht en de tweede generatie blijft de geschiedenis voorzetten. De 5 kinderen van de stichter ontwikkelen samen met passie deze FAMILIEGROEP. Wij hechten bijzonder veel belang aan het behoud van de kwaliteitswaarden en service die onze ouderen ons hebben bijgebracht en wij streven er dan ook elke dag naar de verbetering van onze processen en de kwaliteit van onze orderopvolging.

cousure du tapis

Onze kantoren en productiefaciliteiten zijn altijd in Europa gevestigd geweest. In de historische gebouwen, die volledig gerenoveerd en gemoderniseerd zijn, ontwerpen, vervaardigen, verkopen en verzenden 90 personen dagelijks duizenden artikelen uit Frankrijk. 2.000 m2 kantoren, 1.200 m2 toonzaal, 6.000 m2 werkplaatsen, 13.000 m2 logistiek platform: de totale beheersing van de productieketen is onze kracht..

Als voorstanders van EUROPA, hebben wij in 1996 hebben wij een tweede productie-eenheid in Polen opgericht, die de economische long van het mooie dorp Mieleszyn is geworden. Met 5.000 m2 werkplaatsen en 3.000 m2 logistiek platform, beschikken wij over meer dan 150 medewerkers die hun vakkennis en uiterste nauwkeurigheid ten dienste stellen van onze klanten. En hun gezinnen halen daar ook voordeel uit.

 

Wij zijn bezorgd om het WELZIJN van onze werknemers en streven ernaar iedereen een aangename en warme omgeving te bieden. Onze moderne, functionele en lichte kantoren zijn vooral voor hen ontworpen. Onze moderne, functionele en heldere kantoren zijn vooral ontworpen voor onze medewerkers. Onze lokalen beschikken over gemeenschappelijke leef- en ontspanningsruimten, een fitnessruimte, in een kinderkamer met gereserveerde plaatsen voor onze medewerkers, de mogelijkheid om met de hond naar het werk te komen (6 mascottes vrolijken onze dagen op), en wekelijkse evenementen om samen te komen. Al deze troeven zorgen voor een echte teamcohesie en een echte verbondenheid met ons bedrijf.

Onze ondernemingszin gaat gepaard met een reële wil om onze verantwoordelijkheden op te nemen voor de REGIO en het MILIEU. Wij engageren ons om een museum te sponsoren en een kunstgalerij in onze kantoren te creëren, zonnepanelen op al onze daken te installeren, selectieve sortering in te voeren en bijenkorven te installeren, zodat wij elke zomer met trots onze eigen honing kunnen oogsten.