Sélecteur

Camperstoelhoezen

5 / 5   voor   1  Beoordelingen
1. 
2. 
3. 
France Wij zijn Europees
Europe Wij zijn Fabrikanten

Camperstoelen zijn zeer gevoelig voor slijtage. Om de bekleding van uw camper intact te houden, hebben wij kwaliteitshoezen ontworpen die precies op uw stoelen passen, voor een volledig beschermd voertuig.

Camperstoelhoezen: belangrijke redenen om te kopen

Het interieur van elke camper wordt op de proef gesteld, vooral de stoelen in de bestuurders- en passagiersruimte. De camper is een soort tweede thuis ter vervanging van hotels en hostels tijdens gezinsvakanties en -reizen. Daarom moet de camper schoon en gezellig zijn. Het installeren van stoelhoezen beschermt niet alleen de stoelen tegen slijtage, maar houdt ook het interieur schoon. Na uw reis kunt u de camperstoelhoezen verwijderen, wassen en terugplaatsen, klaar voor de volgende reis.

Een camper is een grote investering dus u kunt hem het beste goed onderhouden zodat hij lang meegaat. Aangezien het niet altijd mogelijk is om een nieuwe camper te kopen, kan het ook een goed idee zijn om tweedehands te kopen. Mocht u bijvoorbeeld de wat verbleekte stoelen een opknapbeurt willen geven, dan kunt u ze voorzien van onze camperstoelhoezen en eventuele schade verbergen.

Tenslotte kunt u op een dag besluiten uw caravan door te verkopen. In dat geval is het essentieel om er nu voor te zorgen, zodat de waarde bij doorverkoop behouden blijft.

Een kwaliteits camperstoelhoes

Het is duidelijk dat de bekleding van de camper beschermd moet worden door autostoelhoezen, maar niet door zomaar een hoes. Vermijd de goedkope universele hoezen en kies voor kwaliteitshoezen. Al onze camperstoelhoezen zijn handgemaakt in onze eigen werkplaatsen, met sterke en robuuste materialen die het verschil maken.

Al onze stoelhoezen hebben een garantie van twee jaar. Maar bovenal zijn ze esthetisch aantrekkelijk en personaliseerbaar. Stof, gaas, kleuren, borduurwerk, afwerkingen... U hebt de mogelijkheid om unieke autostoelhoezen voor een camper te ontwerpen die er als geen ander uitzien. Geen stoelhoezen meer die het interieur van voertuigen vervormen. De beschermingshoezen betekenen een revolutie op de markt van de camperstoelhoezen en garanderen u een geweldig comfort.

Een camperhoes op maat

 

De camperstoelhoes kan worden gepersonaliseerd en wordt ook op maat gemaakt. Dit betekent dat het wordt gemaakt op basis van de afmetingen van uw caravan. Zo worden uw stoelen optimaal afgedekt. Geen overtollige of onvoldoende stof, geen kreuken, geen fouten... Onze hoezen passen perfect op de camperstoelen.

Ze zijn volledig afgestemd op uw camper en passen zich niet alleen aan de stoelen aan, maar ook aan de accessoires en specifieke kenmerken van uw voertuig. Armleuningen, opbergruimtes, handgrepen om de rugleuningen te verstellen... Niets wordt aan het toeval overgelaten. Dankzij onze samenwerking met toonaangevende fabrikanten kunnen wij producten ontwerpen die 100% voertuigspecifiek zijn. En dit ontwerp op maat heeft vele voordelen!

 

Lovauto produceert hoezen voor caravans van alle merken: Volkswagen, Renault, Fiat, Ford, Peugeot, Nissan, Mercedes, ...

Wij produceren ook voor alle soorten fabrikanten van bestelwagens: Adria, Arca, Autostar, Bavaria, Benimar, Blucamp, Burstner, Campereve, Campster, Carado, Carthago, Cartier, Challenger, Chausson, Chevrolet, Ci, Cityvan, Concorde, Crosscamp, Dethleffs, Dream, Dreamer, Elios, Elnagh, Eriba, Esterel, Etrusco, Euramobil, Fleurette, Font vendome, Frankia, Giottiline, Globecar, Hobby, Homecar, Hymer, Itineo, Joint, Karmann, Knaus, Laika, Lando, Le voyageur, Lexa, LMC, Mac louis, MCC, Miller, Phoenix, Pilote, Rapido, PLA, Rimor, Road car, Roller team, Stylevan, Sunlight, Sunliving, Vilamobil, Weinsberg, Westfalia...

Lovauto heeft een ruim aanbod van personaliseerbare camperhoezen die op maat gemaakt kunnen worden om een uniek interieur te creëren. Er zijn vele opties beschikbaar, waaronder cabine- en bankhoezen, voor alle budgetten. Met hun bibliotheek van meer dan 18 000 ontwerpen kunnen ze stoelhoezen op maat maken voor de top 80 campermerken, waaronder Adriatik, Pilote, Chausson, Burstner, Font-Vendôme en Westfalia. Modellen zoals de Pilote Aventure G740 en de Chausson Welcome 79 kunnen met deze hoezen gepersonaliseerd worden.

 

Wij garanderen uw veiligheid met onze op maat gemaakte camperstoelhoezen. De hoezen zijn volledig compatibel met de airbags en vormen geen enkel obstakel wanneer de airbags bij een botsing vrijkomen. Uw rijcomfort blijft dus behouden en uw veiligheid ook. De airbags kunnen zonder problemen worden geactiveerd dankzij ons unieke en exclusieve gepatenteerde systeem. En omdat uw veiligheid onze hoogste prioriteit is, worden er regelmatig tests uitgevoerd in erkende centra.

Een gemakkelijk te installeren beschermhoes voor het interieur

Ten slotte is het voordeel van op maat gemaakte hoezen ook het installatiegemak. Veel mensen zien af van stoelhoezen omdat ze moeilijk te monteren zijn. Universele stoelhoezen kunnen inderdaad moeilijk te monteren zijn.

In tegenstelling tot deze goedkope hoezen, zijn onze stoelhoezen exclusief ontworpen voor campers. Dit garandeert dat het product 100% geschikt is en snel en gemakkelijk kan worden gemonteerd. Bovendien zijn de stoelhoezen voorzien van ons gepatenteerd snelmontagesysteem waarmee u ze in recordtijd kunt installeren. Elk element is genummerd en u ontvangt een montagehandleiding die u stap voor stap door uw installatie leidt.

 

De installatie is zo eenvoudig dat u zich nooit meer zorgen hoeft te maken over het verwijderen van uw set stoelhoezen voor reiniging en wassen in de machine (eenvoudig onderhoud). Om vuil en vlekken gemakkelijk te verwijderen, is de op maat gemaakte hoes wasbaar.

 

En voor een perfect beschermde camper profiteert u van de gratis levering en kunt u eveneens matten op maat bestellen.