Sélecteur

Sneeuwsokken voor AUDI

1. 
2. 
3. 
France Wij zijn Europees
Europe Wij zijn Fabrikanten

De winter is er! De temperatuur daalt steeds meer, wat betekent dat u uw auto moet voorbereiden op het winterseizoen. En om te voorkomen dat u vast komt te zitten in het midden van besneeuwde wegen, heeft Lovauto wat u nodig heeft: sneeuwsokken tegen lage prijzen, voor elk type voertuig, om de winterse weersomstandigheden sereen te trotseren, en veilig te rijden. 

Sneeuwsokken: een noodzaak

IJs, gladde wegen, besneeuwde paden… de winter heeft zijn charmes, maar als u met moeilijke verkeersomstandigheden achter het stuur moet kruipen, kan het al snel een nachtmerrie worden. De winter is het seizoen dat men het meest waakzaam moet zijn. Dus om van dit seizoen in alle veiligheid te genieten, kan investeren in sneeuwsokken een zeer goede oplossing zijn, en vooral een zeer goed alternatief zijn voor kettingen

Om de met sneeuw bedekte wegen in uw regio het hoofd te bieden, om uw skivakantieplannen voor te bereiden, of gewoon om met een gerust hart de sneeuwvlokken te trotseren, zijn sneeuwsokken een noodzaak. 

De Lovauto sneeuwsokken zijn verwijderbare antislip-hoezen die u op uw banden plaatst om op besneeuwde of ijzige wegen te rijden. Slim en resistent, ze komen in de vorm van een textiel hoes die de band afdekt om deze effectief te beschermen tegen sneeuw en ijs. De sneeuwsokken zijn TÜV, Onorm 5121 en B26 gecertificeerd en vervaardigt van gepatenteerde materialen met geavanceerde technologieën, die de weg of uw banden en velgen niet beschadigen. Bovendien belemmeren ze op geen enkele manier de elektronische rijhulpsystemen zoals ESP of ABS. 

Ze bieden daarom ongeëvenaard rijcomfort, vooral omdat hun unieke ontwerp zorgt voor een ideale aanpassing op de banden en automatische herstelling vanaf de eerste seconden. Dus als u bang bent ze onderweg kwijt te raken, zet dat idee dan snel uit uw hoofd! De Lovauto sneeuwsokken zijn perfect betrouwbaar en laten u niet in de steek. 

Praktisch en gemakkelijk te installeren sneeuwsokken

De zeer snelle montage en demontage van de sneeuwsokken zijn echt binnen ieders bereik. In feite is niemand behoed voor een plotselinge sneeuwbui of aanvriezende regen bij het verlaten van het werk. Maar met de Lovauto sneeuwsokken hoeft u geen angst meer te hebben om onder deze omstandigheden de weg op te gaan. 

Ze worden in minder dan 5 minuten op de banden gemonteerd en u hoeft niet met meerderen te zijn voor de snelle montage. U hoeft geen uren in de kou door te brengen, op uw knieën in de sneeuw! U kan ze daarna eenvoudig opbergen in het dashboardkastje van uw auto of in een klein compartiment in de kofferbak. De sneeuwsokken zijn heel licht en nemen weinig ruimte in. Daarnaast worden de Lovauto sneeuwsokken geleverd met een tasje, dat u kan gebruiken om uw knieën te beschermen tijdens het opzetten. 

De herbruikbare Lovauto sneeuwsokken zijn wasbaar in de machine op 30°C. En om de pret niet te bederven, zijn ze veel zuiniger dan sneeuwkettingen. Als we de vergelijking met de kettingen voortzetten, rijdt u inderdaad veel aangenamer en comfortabeler met sokken. U voelt minder de trillingen dankzij hun textiel samenstelling, en u heeft geen spanning problemen meer. 

Zuiniger, comfortabeler, lichter, gemakkelijker op te stellen dan kettingen … Sokken zullen zeker uw belangrijkste bondgenoot worden tijdens de wintermaanden. Zo rijdt u rustig op de weg, ook als de weersvoorspelling sneeuw aankondigt. 

Een gamma sokken aangepast aan uw gebruik

Bij Lovauto vindt u zeker de juiste sok voor uw band! We hebben voor u het perfecte gamma sneeuwsokken geselecteerd, dat voldoet aan alle voertuigmodellen en alle afmetingen van banden. Daarom stellen wij u 2 modellen sneeuwsokken voor. 

Ontdek ons Classic sneeuwgamma, perfect voor occasioneel gebruik of bijvoorbeeld voor korte ritten. Heeft u hulp nodig bij het afleggen van de laatste kilometers op de bergweg naar uw skigebied? Dan is dit wat u nodig heeft. 

Ons Super gamma is ideaal voor automobilisten die in regio's met bijzonder extreme klimaten wonen. Met dit gamma rijdt u net zo goed op de sneeuw als op de droge weg. De praktische grip sneeuwsokken uit het Super-gamma hoeven niet te worden verwijderd voordat u een besneeuwd gebied verlaat, omdat ze asfalt zeer goed verdragen (op voorwaarde dat u de maximumsnelheid van 50 km/u niet overschrijdt en onverharde wegen vermijdt). 

De Lovauto sneeuwsokken passen perfect voor elk type voertuig: van 4x4's tot sedans, bestelwagens, SUV's en MPV’s. We bieden sneeuwsokken aan die geschikt zijn voor alle diameters en alle bandenmaten.  Kan u kettingen leggen op uw banden? Stel uzelf geen vragen meer, u kan de Lovauto sneeuwsokken gebruiken. 

 

Vergeet deze winter de sneeuwruimer en koop nu uw sneeuwsokken. Om in alle veiligheid de skipistes te bereiken, berg nu uw oude zware en omvangrijke sneeuwkettingen snel op in de kast. Geen buitensporige kosten voor wintersneeuwbanden meer, kies definitief voor de Lovauto sneeuwsokken. Lage prijzen en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding gegarandeerd! Classic, Hybrid of Super sneeuwsokken, kies het producttype en de uitrusting die bij uw levensstijl en de maat van banden past! Zodat u kan genieten van het winterseizoen en de sneeuw, zelfs op de weg!