Sélecteur

Camper stoelhoezen voor FORD

1. 
2. 
3. 
France Wij zijn Europees
Europe Wij zijn Fabrikanten

Ford camperstoelen zijn zeer gevoelig voor slijtage. Om de bekleding van uw camper te behouden, hebben wij kwaliteitshoezen ontworpen die precies op uw Ford-stoelen passen, voor een volledig beschermd voertuig.

Ford camper stoelhoezen: de juiste redenen om te kopen

Elk onderdeel van een Ford camper wordt op de proef gesteld, vooral de stoelen in de cabine van de bestuurder en passagier. Het voertuig dient als vervanging voor hotels en hostels wanneer gezinnen op reis of vakantie gaan. Daarom is het essentieel dat het interieur van de Ford camper brandschoon en comfortabel is. Het installeren van Ford stoelhoezen beschermt de stoelen niet alleen tegen beschadiging en aantasting, maar houdt het interieur ook schoon. Als uw reis voorbij is, kunt u de Ford hoezen verwijderen, schoonmaken en weer terugplaatsen voor uw volgende avontuur.

Een Ford camper is een echte investering en het is het beste om er goed voor te zorgen, zodat hij lang meegaat. Het is niet altijd mogelijk om een nieuwe camper te kopen, dus tweedehands kopen kan ook een goed idee zijn. Als u een enigszins verbleekte stoel wilt opfrissen, kunt u hem voorzien van onze Ford camperhoezen en eventuele schade verbergen.

Ten slotte kunt u op een dag besluiten uw caravan te verkopen. In dat geval is het essentieel om er nu voor te zorgen, zodat de waarde bij de wederverkoop behouden blijft.

Een kwalitatieve Ford stoelhoes

Het spreekt voor zich dat het interieur van de Ford camper beschermd moet worden door autostoelhoezen, maar niet zomaar een autostoelhoes. Het is raadzaam om goedkope, generieke hoezen te vermijden en in plaats daarvan te kiezen voor hoezen van hoge kwaliteit. Onze Ford camper stoelhoezen zijn handgemaakt in onze eigen werkplaats met duurzame en robuuste materialen die hen onderscheiden.

Al onze Ford stoelhoezen worden geleverd met twee jaar garantie. Maar het belangrijkste is dat ze esthetisch verantwoord en aanpasbaar zijn. Stof, gaas, kleuren, borduurwerk, afwerkingen... U kunt unieke autostoelhoezen voor een Ford camper ontwerpen die er als geen ander uitzien. Geen stoelhoezen meer die het interieur van voertuigen vervormen. De beschermers zorgen voor een revolutie op de markt voor camperstoelhoezen en garanderen u veel comfort.

Een camperstoelhoes op maat

De camperstoelhoes kan op maat gemaakt worden en wordt ook op maat gemaakt. Dit betekent dat hij op maat van uw Ford caravan wordt gemaakt. Hierdoor worden uw stoelen ideaal afgedekt. Geen overtollige of onvoldoende stof, geen kreukels, geen valse noten... Onze hoezen passen perfect op de stoelen.

Ze zijn volledig compatibel met uw Ford camper en passen zich niet alleen aan de stoelen aan, maar ook aan de accessoires en voorzieningen van uw voertuig. Armleuningen, opbergruimtes, handgrepen voor het kantelen van de rugleuningen... Niets wordt aan het toeval overgelaten. Door samen te werken met toonaangevende fabrikanten kunnen we producten ontwerpen die 100% voertuigspecifiek zijn. En dit ontwerp op maat heeft vele voordelen!

Ook voor alle uitrustingen van Ford bestelwagens kunt u bij ons terecht:

Viamondo

Benimar

Challenger

Chausson

Etrusco

Wesfalia

Ford veiligheidsovertrekken

Dankzij de op maat gemaakte stoelhoezen voor Ford campers kunnen wij uw volledige veiligheid garanderen. De hoezen zijn volledig compatibel met de airbags en vormen geen enkel obstakel wanneer ze bij een botsing vrijkomen. Dit betekent dat uw rijcomfort en uw veiligheid behouden blijven. De airbags kunnen zonder problemen worden geactiveerd dankzij ons uniek en exclusief gepatenteerd systeem. En omdat uw veiligheid onze hoogste prioriteit is, worden er regelmatig tests uitgevoerd in erkende centra.

Gemakkelijk te installeren Ford interieurbeschermhoes

Tot slot is een voordeel van de speciaal ontworpen hoezen van Ford het installatiegemak. Veel mensen hebben afgezien van stoelhoezen omdat ze ze te moeilijk te monteren vinden. Het is waar dat universele hoezen moeilijk te monteren kunnen zijn.

In tegenstelling tot deze goedkope hoezen, zijn onze ford stoelhoezen exclusief ontworpen voor campers. Dit zorgt ervoor dat het product 100% geschikt is en snel en gemakkelijk gemonteerd kan worden. Bovendien profiteren Ford stoelhoezen van ons gepatenteerde snelmontagesysteem waarmee u ze in recordtijd kunt monteren. Elk onderdeel is genummerd en u vindt een papieren montagehandleiding die u stap voor stap door het installatieproces leidt.

De installatie is zo eenvoudig dat u zich nooit meer zorgen hoeft te maken over het verwijderen van uw set stoelhoezen voor reiniging.