Sélecteur

Camper stoelhoezen voor MERCEDES

5 / 5   voor   1  Beoordelingen
1. 
2. 
3. 
France Wij zijn Europees
Europe Wij zijn Fabrikanten

Zoek uw voertuigmodel

Mercedes camper stoelhoezen: goede redenen om te kopen

Het interieur van elk recreatievoertuig wordt zorgvuldig beoordeeld, vooral de bestuurders- en voorpassagiersstoelen. Dit type voertuig is als een tweede huis dat logies en hostels vervangt op gezinsreizen en uitjes. Daarom moet de Mercedes camper hygiënisch en comfortabel zijn. Door stoelhoezen te installeren, kunt u de stoelen beschermen tegen beschadiging en vuil. Als uw reis voorbij is, kunt u de Mercedes camperhoezen verwijderen, schoonmaken en weer opzetten, klaar voor een nieuw avontuur.

De Mercedes camper is een echte investering en het is het beste om er goed voor te zorgen, zodat hij lang meegaat. Het is niet altijd mogelijk om een nieuwe camper te kopen, dus tweedehands kopen kan ook een goed idee zijn. Als u een enigszins verbleekte stoel een facelift wilt geven, kunt u hem voorzien van onze camperhoezen en eventuele schade verbergen.

Tot slot kunt u op een dag besluiten uw Mercedes caravan te verkopen. In dat geval is het essentieel om er nu voor te zorgen dat de waarde bij de wederverkoop behouden blijft.

Een kwalitatieve bekleding voor de Mercedes camper

Zoals u ziet, moet de bekleding van de camper beschermd worden door autostoelhoezen, maar niet zomaar hoezen. Vermijd de goedkope universele hoezen en kies voor kwaliteitshoezen. Al onze stoelhoezen voor campers zijn handgemaakt in onze eigen werkplaatsen, met sterke en robuuste materialen die het verschil maken.

Al onze stoelhoezen hebben een garantie van twee jaar. Maar bovenal zijn ze esthetisch en aanpasbaar. Stof, gaas, kleuren, borduurwerk, afwerkingen... U hebt de mogelijkheid om unieke autostoelhoezen voor een camper te ontwerpen die er als geen ander uitzien. Geen stoelhoezen meer die het interieur van voertuigen vervormen. De beschermers zorgen voor een revolutie op de markt voor stoelhoezen voor campers en garanderen u veel comfort.

Een op maat gemaakte camperstoelhoes van Mercedes

De camperstoelhoes kan op maat gemaakt worden en wordt ook op maat gemaakt. Dit betekent dat hij is afgestemd op de afmetingen van uw caravan. Hierdoor worden uw stoelen ideaal afgedekt. Geen overtollige of onvoldoende stof, geen vouwen, geen valse noten... Onze hoezen passen perfect op de stoelen.

Ze zijn volledig compatibel met uw camper en passen zich niet alleen aan de stoelen aan, maar ook aan de accessoires en bijzonderheden van uw voertuig. Armleuningen, opbergruimtes, handgrepen voor het kantelen van de rugleuningen... Niets wordt aan het toeval overgelaten. Door samen te werken met toonaangevende fabrikanten kunnen wij producten ontwerpen die 100% voertuigspecifiek zijn. En dit ontwerp op maat heeft vele voordelen!

Ook voor alle Mercedes bestelwageninrichtingen kunt u bij ons terecht:

Carthago

Cartier

Concorde

FFB

Frankia

Hymer

Veilige stoelhoezen

Dankzij de op maat gemaakte vervaardiging van de stoelhoezen voor campers kunnen wij uw volledige veiligheid garanderen. De hoezen zijn volledig compatibel met de airbags en vormen geen obstakel wanneer de airbags bij een botsing vrijkomen. Uw rijcomfort blijft dus behouden en uw veiligheid ook. De airbags kunnen zonder problemen worden geactiveerd dankzij ons uniek en exclusief gepatenteerd systeem. En omdat uw veiligheid onze hoogste prioriteit is, worden er regelmatig tests uitgevoerd in erkende centra.

Een gemakkelijk te installeren binnenbekleding

Het voordeel van op maat gemaakte hoezen is ten slotte dat ze gemakkelijk te installeren zijn. Veel mensen gebruiken geen Mercedes-stoelhoezen omdat ze moeilijk te installeren zijn. Het is waar dat universele stoelhoezen moeilijk te monteren kunnen zijn.

In vergelijking met goedkopere opties zijn onze Mercedes stoelhoezen ontworpen voor campers. Ze voldoen dus 100% aan de voorschriften en kunnen gemakkelijk worden gemonteerd. Bovendien zijn deze stoelhoezen voorzien van ons gepatenteerde snelmontagesysteem, wat de installatie zeer eenvoudig maakt. Elk onderdeel is gelabeld en er wordt een papieren gids meegeleverd om u stap voor stap door het installatieproces te helpen.

Deze installatie is zo eenvoudig dat u zich nooit zorgen hoeft te maken over het verwijderen van uw set Mercedes stoelhoezen voor schoonmaken en wassen (easy care). De aangepaste camperstoelhoes is namelijk wasbaar, zodat u vuil en vlekken gemakkelijk kunt verwijderen.

En voor een perfect beschermde camper profiteert u van de gratis levering.