Sélecteur

Bedrijfswagen automatten voor FORD

1. 
2. 
3. 
France Wij zijn Europees
Europe Wij zijn Fabrikanten

Uw bedrijfswagen is functioneel. De uitrusting moet eveneens functioneel zijn. Op de eerste plaats komt de automat. Dit moet zowel een vloerbedekking zijn die uw passagiersruimte beschermt als een rubber of textielmat met een mooie uitstraling. Het gamma vloerbescherming van Tailleurauto wordt gekenmerkt door de hoge kwaliteitsnormen en is geschikt voor een breed gamma bedrijfsvoertuigen. Oordeel zelf!

Welke rubbermat voor welk bedrijfsvoertuig?

De meeste merken, de meeste modellen bedrijfswagens, maar ook hun verschillende generaties: dit is het gamma bedrijfswagenmatten dat wij u aanbieden: 

Automatten op maat voor bedrijfswagen van Citroën, Fiat, Ford, Mercedes, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Toyota, Volkswagen ...

Hoe vindt u kwalitatieve automatten voor professioneel gebruik?

Zoek niet verder! Op onze webwinkel vindt u kwaliteitsmatten voor bedrijfsvoertuigen. We leggen u uit waarom.

De verschillende materialen van de matten voor bedrijfsvoertuigen:

Rubbermatten voor bedrijfsvoertuigen: Zwart rubber is het materiaal van onze automatten voor bedrijfsvoertuigen. Maar het is niet zomaar een rubbermat die wij  aanbieden. Het is ontworpen om bestand te zijn tegen de honderden keren per dag dat de bestuurder bijvoorbeeld het koppelingspedaal gebruikt (maximale robuustheid). Onze auto-uitrusting wordt in onze werkplaatsen met de grootste zorg vervaardigd. Onze automatten op maat worden zorgvuldig afgewerkt met een rand in de kleur en afwerking van uw keuze, want een mat voor bedrijfsvoertuigen kan zowel functioneel als mooi zijn.

Textielmatten voor bedrijfsvoertuigen: Wij bieden ofwel een naaldvilt of velours tapijt (vaak Tuft genoemd). Wij bieden een ruime keuze aan kleuren en randen die bij het interieur van uw bestelwagen passen.

De veiligheid van matten voor bestelwagens

Lovauto zorgt voor het naaien en snijden van onze bestelwagenmatten zodat ze onberispelijk zijn en perfect passen naar de afmetingen van uw bestelwagen. U kunt er dan zeker van zijn dat de originele bevestigingsclips van uw bestelwagen zullen passen op de daarvoor bestemde plaatsen op onze matten op maat voor bedrijfsvoertuigen. Maar dat is niet alles, want de bestuurdersmat is uitgerust met de gepatenteerde Autogrip-technologie. Dit is een systeem dat ervoor zorgt dat de mat nooit kan wegglijden, waardoor het rijden veiliger wordt.

Onderhoud van matten voor bedrijfswagens

De hoge kwaliteitsnormen die wij aan onze rubbermatten stellen, komen ook tot uiting in hun onderhoudsgemak. Of de mat nu bevuild is door modder, zand of sneeuw, uw mat voor bedrijfswagens krijgt in een oogwenk weer zijn oorspronkelijke glans terug.  Wrijf er gewoon over met een vochtige spons (liefst met schoon water). Als er nog sporen zijn, kunt u het eraf wassen met een hogedrukreiniger of een tuinslang.  Onze rubbermatten voor bedrijfswagens zijn perfect waterdicht, stevig en robuust om vele wasbeurten te weerstaan.

Omdat uw stoelen ook beschermd moeten zijn tegen alledaags stof, bieden wij ook autostoelhoezen op maat, perfect aangepast tot op de millimeter van uw bedrijfsvoertuig.

Onze technische teams zijn van maandag tot vrijdag in Frankrijk beschikbaar om uw vragen te beantwoorden. De levering is gratis op de hele website.