Sélecteur

Bedrijfswagen stoelhoezen voor TOYOTA

1. 
2. 
3. 
France Wij zijn Europees
Europe Wij zijn Fabrikanten

Autostoelhoezen voor bedrijfsvoertuigen

Voor Peugeot, Ford of Mercedes, Opel of Toyota, Volkswagen, Citroën... Ongeacht het merk, model of generatie van uw bedrijfswagen, Lovauto kan uw autostoelen bekleden! Met onze autostoelhoezen voor bedrijfswagens die kwaliteit, functionaliteit, stevigheid en duurzaamheid combineren, kunt u uw transportvoertuig gebruiken zoals u dat wenst.  

Het is niet omdat uw bestelwagen bedoeld is om spullen te vervoeren, dat hij niet op dezelfde manier verzorgd moet worden als uw personenwagen.  In feite is het nog belangrijker om een professioneel transportvoertuig tijdig te beschermen, want het gebruik kan schade aan de bekleding veroorzaken. Dit is dubbel schadelijk: enerzijds voor uw persoonlijke voldoening, gezien de staat waarin uw bestelwagen verkeert, en anderzijds omdat het veel minder gemakkelijk zal zijn hem door te verkopen zonder een aanzienlijke prijsvermindering te aanvaarden. Daarom is het van essentieel belang om uw bestelwagen uit te rusten met geschikte, hoogwaardige stoelbescherming.

Bescherm de stoelen van uw bestelwagen doeltreffend met een aangepast product

Omdat bestelwagens voertuigen zijn die op de proef worden gesteld, is het absoluut noodzakelijk om hun stoelen te beschermen. Het meervoudige laden en lossen van goederen in het transportvoertuig zijn allemaal potentiële risico's van schade aan de bekleding. Voor bestelwagens die op bouwterreinen rijden, zijn er maar weinig voertuigen die beschermd kunnen worden tegen vuil, modder, smeltwater en zand. Natuurlijk zijn de autostoelen en de vloermatten de eerste delen van het interieur die aangetast worden, en de vuile handen zijn de eersten die erop terechtkomen. En dit soort vlekken is niet altijd gemakkelijk schoon te maken: als vet of olie in de bekleding trekt, is het moeilijk te verwijderen.  Dit zijn problemen die nadelig voor u kunnen zijn als u uw bestelvoertuig ooit wilt verkopen. Daarom zijn de speciaal voor bestelwagens ontworpen autostoelhoezen onmisbaar!

Een volledig aanbod stoelhoezen voor bedrijfsvoertuigen

Wij bieden autostoelhoezen voor bestelwagens van alle merken: Volkswagen Transporter, Nissan Primastar, Renault Kangoo, Fiat Fiorino, Iveco en automatten zijn verkrijgbaar in onze online winkel! Deze hoezen voor bedrijfswagens passen perfect bij de vorm van de stoelen, omdat ze precies genaaid en gesneden zijn volgens het millimetermodel dat door de verschillende autofabrikanten wordt verstrekt. Bovendien kunnen onze stoelhoezen snel en gemakkelijk geïnstalleerd worden, dankzij een gepatenteerd snelmontagesysteem. Dit is een ingenieus systeem van ingenaaide plastic bekleding, waardoor de rugleuningen gemakkelijk over de bekleding van de stoelen en de hoofdsteunhoezen kunnen worden geschoven. Eenmaal gemonteerd kunt u verder gaan met uw werk zonder u zorgen te maken over uw stoelen. Wij bieden een breed gamma van bescherming om aan al uw behoeften te voldoen. U kunt achterbankhoezen kiezen, verschillende kleuren, opties ....

Kwaliteitshoezen voor bestelwagens tegen de beste prijzen

Het bieden van zowel kwaliteit als veiligheid voor alle automobilisten staat bij ons centraal. Het is dus belangrijk te weten dat onze autostoelhoezen allemaal compatibel zijn met de airbags van uw voertuig en de activering ervan niet hinderen. Hun naden zijn speciaal ontworpen om bij een plotselinge schok te kunnen meegeven, zonder de ontplooiing van het veiligheidsmechanisme te blokkeren. De autostoelhoezen voor bedrijfsvoertuigen hebben 3.500 crashtests doorstaan en zijn daarom TUV- en UTAC-gecertificeerd. Naast de kwaliteit van de afwerking, is het ook door de kwaliteit van de geselecteerde materialen dat onze uitrusting het verschil maakt. De grondstof die in ons productieatelier gebruikt wordt, is van de hoogste kwaliteit: de levensduur ervan kan in tienduizenden kilometers geteld worden! Onze bescherming voor autostoelen is perfect resistent en 100% waterdicht en garandeert de integriteit van de zitting en voorkomt slijtage door wrijving en aantasting. Met de autostoelhoezen hoeft u niet bang te zijn dat er vet in de stof dringt, olie gemorst wordt of ander vuil binnenkomt.

Profiteer van ons aanbod autostoelhoezen op maat voor bedrijfswagens in kunstleer of ander textiel tegen de beste prijs op internet!  Het zijn hoezen van hoge kwaliteit, zorgvuldig op de afmetingen van elke zitting of bank gesneden en met de grootste zorg met de hand genaaid. De kwaliteit wordt gecombineerd met aantrekkelijke prijzen voor hoezen die uw stoelen volledig zullen beschermen en die gemaakt zijn van zeer bestendig materiaal. Ze hebben een garantie van twee jaar en worden snel geleverd!

Onze technische teams zijn van maandag tot vrijdag in Frankrijk beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden, vooral over de compatibiliteit van uw voertuig. De levering is gratis op de hele website.