Sélecteur

Automatten voor PORSCHE

4 / 5   voor   1  Beoordelingen
1. 
2. 
3. 
France Wij zijn Europees
Europe Wij zijn Fabrikanten

Bent u op zoek naar hoogwaardige bescherming voor uw auto? Met de Lovauto automatten kan u de vloer van uw auto in perfecte staat houden. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over regenachtige dagen, natte schoenen, dierenharen, vochtigheid en vuil. Kies voor kwaliteit en vertrouw op de Franse leider voor uw automatten.

Personaliseerbare automatten

Ongeacht het model van uw voertuig, onze automatten zijn gemakkelijk te onderhouden, maar vooral zeer eenvoudig te installeren. De automatten van Lovauto zijn geleverd met clips, en nemen in een recordtijd plaats in uw interieur. Ze zijn ook uitgerust met openingen voor de plastic bevestigingen (voor auto's die ermee zijn uitgerust), de automatten zijn uiterst eenvoudig te installeren. 

Daarnaast zijn al onze automatten uitgerust met het gepatenteerde Autogrip-systeem, waardoor de bestuurdersmat niet per ongeluk onder de pedalen kan schuiven tijdens het rijden. De perfecte adhesie van uw automatten voorkomt dat er meerdere soorten vuil onder uw automatten komen en zorgt voor een onberispelijke netheid van uw vloeren. 

Bij Lovauto kan u ook uw automatten personaliseren om uw auto elegant en uniek te beschermen. Neem de rol van stylist over, varieer de configuraties en ontwerp uw eigen automat! Ontdek onze selectie automatten: BEST, PREMIUM en RUBBER, u vindt zeker uw keuze, ongeacht uw budget. 

Met de BEST-afwerking van automatten kiest u voor  automatten in velours 650 g/m², zwart of grijs naargelang uw smaak en de kleur van het interieur van uw voertuig. En zoekt u een nog betere kwaliteit automatten, kies dan voor de PREMIUM automatten, in tuft-velours 850 g/m² in zwart, grijs of beige. Kies uit de verschillende kleuren, materialen en afwerkingen zoals de inslagdraden en maak dankzij uw vloermatten uw interieur uniek. Al onze artikelen hebben een kwalitatieve afwerkingen en zijn gemaakt in hoogwaardige materialen. Als uw enige zorg het onderhoud van uw automatten is, geef dan de voorkeur aan rubbermatten, een beetje water en  zeep is alles wat u nodig hebt om uw interieur en uw automatten perfect schoon te houden.

Het engagement van Lovauto voor personaliseerbare automatten

Met de Lovauto automatten beschermt en behoudt u de elegantie van het interieur van uw voertuig zonder in te boeten op de kwaliteit en de veiligheid van de passagiers. Omdat elk voertuig uniek is, zijn onze automatten op maat gemaakt en is de pasvorm tot op de millimeter gelijk aan die van de autofabrikant. Wij maken uw automatten bij de bestelling in onze eigen productieateliers, zodat ze perfect passen in uw voertuig. De producten van Lovauto, met hun gelijkwaardige kwaliteit als de autofabrikanten, bieden een perfecte weerstand tegen het dagelijks gebruik. We zijn zo zeker dat we de beste kwaliteit automatten tegen de beste prijs aan te bieden, dat we uw automatten gedurende 1 jaar garanderen. 

Vertrouw op de Franse leider in de productie en online verkoop van automatten op maat.

We werken al meer dan 30 jaar samen met gerenommeerde autopartners om u uitzonderlijke producten van topkwaliteit aan te bieden. Om dit resultaat te garanderen, beheersen wij onze volledige productieketen zelf. Dankzij Lovauto en de automatten op maat, moet u nooit meer inboeten op de veiligheid, de kwaliteit of de juiste prijs. En vul uw bestelling van automatten aan met een set autostoelhoezen, een bijpassende kofferbakmat of een beschermende autohoes? Voor een echte slimme aankoop, kan u genieten van onze uitzonderlijke Pack-aanbieding, autostoelhoezen + automatten. Bij Lovauto is het simpel: hoe meer plezier u heeft, hoe goedkoper het is!

Lovauto is een eenvoudige en volledig veilige website voor het ontwerpen van uw bescherming op een gemakkelijke en leuke manier, met slechts een paar klikken. Ons engagement houdt ook de ultrasnelle levering door Mondial relay, en de beschikbaarheid van de klantendienst die volledig tot uw dienst staat, in.