Sélecteur

Kofferbakmatten voor oldtimers voor RENAULT

1. 
2. 
3. 
France Wij zijn Europees
Europe Wij zijn Fabrikanten

Bescherm uw voertuig met een kofferbakmat voor oldtimers

De kofferbak is de plek die automobilisten het vaakst over het hoofd zien. En toch is deze misschien wel het meest blootgesteld aan vuil, beschadiging en herhaalde bewegingen. Een gepassioneerde tuinman met zijn vuile gereedschap en zijn natte laarzen; de goed geïnformeerde klusjesman die regelmatig gereedschap en materialen vervoert; de familievakanties met de grote berg bagage, speelgoed en een hoop zand; of gewoon de gebruikelijke dagelijkse routine van de wekelijkse boodschappen, zondagse wandelingen en vervoeren van kinderen, uw kofferbak is vaak erg vol en verslijt gemakkelijk.

Dus hoe beschermt u uw kofferbak? Het is belangrijk om een op maat gemaakte kofferbakmat aan te schaffen. Voor de keuze van de bescherming voor uw kofferbak, hebben onze teams een breed gamma kofferbakmatten voor oldtimers geselecteerd die perfect geschikt zijn voor elk voertuig. Voor elk voertuig bestaat er een kofferbakmat. Ons kantoor werkt nauw samen met de autofabrikanten en noteert nauwkeurig de afmetingen van hun kofferbakken. Deze worden vervolgens vervaardigd op bestelling, zodat wij u een op maat gemaakte kofferbakmat kunnen leveren, tegen een fabrieksprijs. Uw kofferbakmat kan gepersonaliseerd worden zodat deze perfect past bij de op maat gemaakte autostoelhoezen  en de  automatten , een essential voor de bescherming van uw interieur. Een vleugje elegantie! 

 

Een personaliseerbare kofferbakmat voor oldtimers

Maak een keuze uit onze selectie kofferbakmatten voor oldtimers, kies diegene die het beste bij u past, voor dagelijks gebruik: kofferbakmat van naadvilt tapijt, velours of een rubbermat? Al onze beschermingen zijn zeer gemakkelijk te onderhouden. De rubbermatten zijn afwasbaar met water en zeep en drogen zeer snel. Voor het onderhoud van kofferbakmatten voor oldtimers in naaldvilt of velours, heeft u alleen een eenvoudige stofzuiger of een speciaal tapijtproduct nodig voor de meest hardnekkige vlekken. De kofferbakmatten van Lovauto zijn allemaal uitgerust met klittenband, waardoor de mat perfect op zijn plaats blijft en een onberispelijke stabiliteit heeft.

Geen risico dat deze buigt of beschadigd raakt, of dat vuil of kleine voorwerpen eronder glijden. Met een dergelijke kwaliteit kofferbakbescherming bent u zeker dat uw kofferbak in perfecte originele staat blijft. De kofferbakmat, met een garantie van één jaar, is een belangrijke aanwinst voor toekomstige kopers wanneer u besluit uw voertuig door te verkopen. Maximaliseer de verkoopwaarde van uw auto en ontdek al onze producten. Vergeet ook niet de beschermende  autohoes , voor de bescherming van uw carrosserie tegen externe agressies. Bestel uw kofferbakmat op onze website Lovauto en geniet van een snelle reactie op uw vragen en een perfecte naleving van de levertijd via Mondial Relay (levering binnen 24 tot 72 uur).