Sélecteur

Automatten voor oldtimers

1. 
2. 
3. 
France Wij zijn Europees
Europe Wij zijn Fabrikanten

Zoek het merk van uw voertuig

Bezit u een collectiewagen? Om hem in goede staat te houden en zijn schoonheid, ondanks de jaren, te bewaren, is onderhoud van het interieur van essentieel belang. Inderdaad, de carrosserie van uw cabriolet verwennen is niet genoeg. Automatten zijn onmisbaar voor het behoud van de natuurlijke elegantie van uw voertuig. 

De voordelen van automatten voor collectiewagens

U kunt niet zomaar investeren in een automat voor uw collectiewagen. Standaard automatten die in supermarkten worden verkocht, zijn helemaal niet aangepast aan de technische kenmerken van oldtimer voertuigen. Ze passen misschien in uw auto, maar bieden geen volledige bescherming. Wat uw oldtimer nodig heeft zijn automatten op maat. Automatten op maat zijn ontworpen om perfect in uw auto te passen en zullen uw vloer effectief beschermen. Zij zijn tot op de millimeter gemaakt en bieden ze reële bescherming tegen modder, stof en vocht, en laten geen vuil door. Ze zijn resistent, beschermen uw voertuig, bewegen niet en het onderhoud gemakkelijker. Het is inderdaad altijd gemakkelijker om een mat uit uw auto te nemen en op te schudden of te stofzuigen, dan het oorspronkelijke tapijt van uw auto te reinigen. De automatten op maat van Lovauto hebben naast hun aangepaste design ook een esthetische dimensie die uw auto alleen maar meer charme zal geven. Verschillende kleuren en materialen zijn beschikbaar om de vintage stijl van uw auto te behouden en de bescherming te versterken.

Een unieke mat voor een atypisch voertuig

Van motoronderhoud tot interieurreiniging, de aandacht voor detail kent geen grenzen voor liefhebbers van klassieke en prestigeauto's. Dit voertuig dat de jaren heeft overleefd verdient het om vertroeteld te worden, om in het oog te springen en om in zijn beste licht te worden getoond. Alle middelen zijn dus goed om een oldtimer uniek en speciaal te maken. Ongeacht het jaar waarin uw auto voor het eerst op de weg kwam en ongeacht het merk (Seat, Porsche, Alfa Romeo...), wij hebben de juiste matten voor u. Met behulp van onze online configurator kunt u uw model invoeren en uw eigen automat ontwerpen. In tapijt om de elegantie van uw oldtimer te benadrukken, of in rubber voor een gemakkelijke reiniging… de keuze is aan u. Wat uw keuze ook is, kiezen voor Lovauto matten voor collectiewagens is de beste manier om uw auto op te laten vallen. Kies de dikte, de kleur en de samenstelling van uw set en maak van uw automatten unieke stukken naar het beeld van uw voertuig.

Onze expertise ten dienste van uw collectiewagen

Collectiewagens zijn een bron van plezier voor hun gelukkige eigenaars. Vaak gaat het om een levenslange droom die eindelijk in vervulling is gegaan. Bovendien stijgt de waarde van oldtimers met de leeftijd, als ze goed worden onderhouden. Het zijn juweeltjes die vertroeteld moeten worden. Voor hun verzorging hebt u kwaliteitsbescherming nodig.Dankzij Lovauto is het eenvoudig om een automat te vinden die aan de technische kenmerken van de auto en aan uw smaak voldoet. Lovauto is de Franse leider in de productie en online verkoop van automatten op maat. Wij zijn gevestigd in het noorden van Frankrijk en beheersen onze hele productieketen, waardoor wij elke stap van het fabricageproces van onze accessoires in het oog kunnen houden. Van het ontwerp tot de levering van uw automatten, wij zijn er steeds voor u. Ons ontwerpbureau werkt samen met getalenteerde naaisters die precisiewerk verrichten om matten te ontwerpen die 100% aangepast zijn aan de afmetingen van uw oldtimer.

De automatten voor oldtimers van Lovauto zijn niet alleen goed gesneden en esthetisch aantrekkelijk. Ze zitten ook vol met kleine details om uw dagelijks leven te vergemakkelijken. Zo hebben onze matten op maat een perfecte grip die vuil geen kans geeft. Onze automatten hebben een antislip onderlaag waardoor de mat aan de vloer blijft kleven en niet verschuift. De Lovauto automatten voor collectiewagens is uiterst resistent en biedt u een onfeilbare bescherming. Ook als u uw oldtimer niet dagelijks gebruikt, is het nog steeds belangrijk hem goed te beschermen.

Onderhoud van auto'sis belangrijk, vooral als het gaat om oldtimers, die vaak in zeer kleine aantallen worden geproduceerd. Uw collectiewagen verdient dus, net als uw dagelijkse auto, het beste op het gebied van bescherming en automatten. Als autoliefhebber moet u uw auto vertroetelen met kwaliteitsaccessoires die de tijd stilzetten en hem nog lang laten meegaan. Ontdek al onze producten.